Cliënt ervaringen

Wat clienten zeggen over onze zorg en service.

,,Gelukkig niet zo ziekenhuis-achtig"


,,Ik vind het een prettig gebouw, fijn dat je er gewoon kunt parkeren (gratis). De uitstraling en de inrichting vond ik erg verzorgd en gelukkig niet zo "ziekenhuis-achtig".


Bron: Patiënttevredenheidsonderzoek


,,Onwel, langer blijven"

,,Nadat ik onwel werd na de behandeling mocht ik net zo lang blijven als ik nodig had. Dat voelde erg fijn. Ik werd in de gaten gehouden en goed geholpen."

Bron: Patiënttevredenheidsonderzoek


,,Deskundig advies en onderzoek"


,,Wat een genot om in jullie kliniek een afspraak te hebben! Je kunt voor de deur parkeren (niet urenlang rondjes rijden in een tochtige parkeergarage), aardige dames bij de receptie, zelfs een kopje koffie. Alles dichtbij, ruim opgezet, licht en relaxed.

Deskundig advies en onderzoek. Dan een apotheek in huis die heel plezierig helpt.Top, een geweldige ervaring! Dank je wel."

Mw.S.

,,Geen nummer"

,,Ik voel me gehoord door de gynaecoloog, voel me geen nummer. Het is voorgekomen dat ik tussentijds veel last kreeg van klachten, ik kon gelijk op korte termijn komen op het spreekuur van de arts en dat ervaar ik als zeer prettig."

Bron: Patiënttevredenheidsonderzoek


,,Professioneel"


Heel erg bedankt voor jullie uiterst professionele, zorgzame en vriendelijke manier waarop ik onlangs behandeld ben. Jullie zijn als team een aanrader voor de gynaecologie!!!

Daniel J.

,,Vertrouwd gevoel"

,,Ik voelde me vertrouwd. De gynaecoloog nam ruim de tijd om al mijn vragen te beantwoorden."

Bron: Patiënttevredenheidsonderzoek