Wat is het portaal "Mijn Noordwest"?

Het Gynaecologisch Centrum Alkmaar (GCA) is een zelfstandig behandel centrum (ZBC) en een volle dochter van de Noordwest Ziekenhuisgroep. Alle patienten gegevens van het GCA liggen in het Elektronisch Patienten Dossier (EPD) van Noordwest.

Uw voordeel is dat de artsen ook in het ziekenhuis uw gegevens in kunnen kijken als dat nodig is.


Tevens maakt het portaal "Mijn Noordwest" het voor u mogelijk uw gegevens van uw behandeling bij het GCA in te zien.
 
"Mijn Noordwest" is een beveiligd portaal voor patiënten van het ziekenhuis en het GCA. Het is een website die gekoppeld is aan het beveiligde elektronisch patiëntendossier (EPD) van Noordwest Ziekenhuisgroep. Dit portaal geeft u direct toegang tot het elektronisch patiëntendossier van Noordwest en het GCA.


Eigen regie
Met "Mijn Noordwest" stelt het ziekenhuis u in staat regie te voeren over uw eigen gezondheid. U kunt dan beschikken over dezelfde informatie als uw behandelaar. Dit past bij de ambitie van Noordwest/GCA om de patiënt mee te laten beslissen over de behandeling, initiatief te laten nemen, actief van informatie te voorzien.
Hoe kan ik inloggen?


Voorwaarden
U kunt van "Mijn Noordwest" gebruikmaken als u:
•    als patiënt geregistreerd bent in Noordwest Ziekenhuisgroep, dat bent u als u behandeld bent bij het GCA.
•    beschikt over een computer, tablet of smartphone met internetverbinding
•    in het bezit bent van een DigiD met extra controle via sms of de DigiD app.
•    uw (mobiele) telefoon, die is gekoppeld aan uw DigiD, bij zich heeft.


Inloggen
Om toegang te krijgen tot uw medische gegevens, logt u in met DigiD en SMS-verificatie of u gebruikt uw DigiD app. DigiD staat voor ‘digitale identiteit’. Met uw DigiD kunt u veilig inloggen op websites van de overheid.  U gebruikt uw DigiD-account soms ook voor zaken die te maken hebben met zorg.