Verder onder nieuwe naam


Gynaecologisch Centrum Alkmaar


Belangrijke veranderingen bij het Gynaecologisch Centrum Dermout & Albicher (GCDA) vanaf het voorjaar 2017. Misschien was u al op de hoogte, maar het prachtige moderne centrum wordt met ingang van 1 juni overdragen worden aan de Noordwest Ziekenhuisgroep. De reden voor de overdracht is dat Noordwest Ziekenhuisgroep interesse heeft getoond in het Gynaecologisch Centrum Dermout & Albicher. Omdat een dergelijke verandering – gezien de leeftijd van de oprichtster– toch in het verschiet lag, werd besloten om via Noordwest de gynaecologische zorg in deze regio te laten continueren.

In april van dit jaar bestonden wij zes jaar. Ons gynaecologisch centrum werd in 2016 heeft verkozen tot: “2e meest patiëntvriendelijke kliniek van het jaar”. Deze verkiezing tot meest patiëntvriendelijke kliniek is de grootste publieksprijs voor zorgverleners en zorginstellingen van de zogenoemde ZorgkaartNederland.
Ons team van professionals was daar niet alleen heel blij mee maar we waren ook bijzonder trots op de betrokkenheid die u als patiënt hiermee liet blijken.

Wij zullen op de gebruikelijke wijze de zorgverlening aan onze patienten voortzetten waarbij net als voorheen de persoonlijke en veilige aandacht bovenaan staat.

het team GCA.